Leje af maskintrailere

Vores udlejning af maskintrailere tilbydes på dagsbasis eller over den ønskede periode. Vi holder til i København, men udlejer maskiner og udstyr til tilfredse kunder på hele Sjælland. Uanset om du er privat eller erhvervskunde, så kan vi tilbyde dig en god pris på leje af maskintrailer på Sjælland.


Leje af maskintrailere til sikker transport

Når du skal flytte tunge maskiner fra et sted til et andet, så er det værd at leje en maskintrailer, der gør det muligt at transportere materiel på forsvarlig og sikker vis. Her hos EC Maskinudlejning tilbyder vi udlejning af maskintrailere til konkurrencedygtige priser, og vi har både små og store vogne i vores udvalg. En maskintrailer til transport skal gerne have en stor lastvolumen og en bred overflade, hvis den skal kunne transportere gravemaskiner, minigravere og lignende maskiner, men størrelserne varierer naturligvis.

Mange af vores maskintrailere har en tilladt totalvægt på omkring 3500 kg, hvilket giver dig gode muligheder for at transportere selv de tungeste maskiner. Flere modeller har tilmed en praktisk rampe, som sikrer et stabilt og sikkert afsæt, når maskinen skal køres op i traileren. Vores maskintrailere monteres nemt på dit køretøj, og du skal blot sørge for, at du har tilladelse til at køre med traileren – særligt hvis den lastes med tunge maskiner.

Leje af maskintrailer til store og små maskiner

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi professionel udlejning af maskintrailere til både private og erhverv, og vi stiller gerne vores specialviden til rådighed for dig, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette trailer. Du er dermed altid velkommen til at række ud til vores ansatte på tlf. +45 22 28 98 78 eller på mail info@ec-maskinudlejning.dk. Vi holder til nær København, og vi udlejer maskiner og udstyr til kunder overalt på Sjælland. Uanset hvilken maskine du skal transportere, så er der stor sandsynlighed for, at vi kan tilbyde leje af en maskintrailer, der kan håndtere opgaven.

Vi tilbyder naturligvis altid fleksible rammer ved leje af vores maskintrailere, og du kan tjekke tilgængeligheden for din ønskede maskintrailer lige her på siden. Er den ledig i din ønskede periode, kan du nemt booke den allerede i dag, og såvel lejeperioden som tid og sted for udlevering og afhentning kan nemt tilpasses dine ønsker.