lej dit minigraver tilbehør her

Leje af motorbøre og dumpere

Lej den rette motorbør eller dumper til dit næste projekt.

Hos EC Maskinudlejning kan du leje motorbøre og dumpere til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering. Vi bestræber os på at levere den bedst mulige service, så du kan koncentrere dig om dine arbejdsopgaver og intet andet.


Udlejning af motorbøre og dumpere til gode priser

Når man er i gang med et renovations- eller byggeprojekt, skal man i langt de fleste tilfælde flytte værktøj, byggematerialer eller affald over kortere eller længere afstande. Når der er tale om mindre projekter, kan den klassiske trillebør være et ganske udmærket hjælpemiddel. Der skal dog ikke meget last til, før det er en fordel at benytte noget tungere maskinel for at skåne kroppen og spare tid. Det samme gælder, hvis der er tale om større afstande. Her er det godt at have muligheden for at leje en motorbør eller dumper, der kan hjælpe med det tunge arbejde. Disse maskiner kan nemt, hurtigt og effektivt flytte store mængder grus, jord, byggematerialer eller noget helt fjerde uden problemer.

Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse at købe en motorbør eller dumper, især hvis der er tale om anlægsprojekter eller byggeri, som har en begrænset tidshorisont. Derfor tilbyder vi hos EC Maskinudlejning udlejning af dumpere og motorbøre i topklasse til en fast daglig pris. Dette betyder, at du kun betaler for den tid, hvor du rent faktisk har brug for maskinerne.

Fordele ved at leje en motorbør eller en dumper

Når valget står mellem en gammeldags trillebør og en motoriseret dumper eller en motorbør, er der mange gode grunde til at vælge en af de to sidstnævnte. Først og fremmest er det langt mindre belastende for kroppen at anvende en motordrevet maskine til at flytte tunge læs. Når du ikke skal slide og slæbe med en tung trillebør, sparer du også masser af tid. Derved kan du bruge din tid på de mere interessante aspekter af byggeprojektet. Desuden er tid som bekendt penge. Dem sparer du også ved at leje en motorbør eller dumper snarere end at købe dem, hvis du kun skal bruge maskinerne i en kort periode.

Endelig er både den traditionelle motorbør med sine tre solide hjul og dumperen med sit gummibælte meget stabile, små køretøjer. De ligger derfor bedre fast på underlaget end en mindre og lettere trillebør. Derved bliver arbejdet mere sikkert og mindre anstrengende, og du skal heller ikke bekymre dig om væltede trillebøre og spildte materialer. Særligt ved arbejde på ujævnt eller glat underlag kan de solide manøvreregenskaber, du får ved at leje motorbøre og dumpere, være en stor fordel.

Moderne og funktionelle motorbøre til leje

Hos EC Maskinudlejning udlejer vi motorbøre og dumpere til både privatkunder og erhverv, uanset om der er tale om større eller mindre projekter. Vi ved desuden alt om de krav, som der stilles til udstyret i byggebranchen. Her skal udstyret altid være i orden, og det gælder, uanset om der er tale om gør-det-selv-projekter eller professionelt arbejde. Lejer du en motorbør hos os, får du masser af smarte features. Blandt andet kan vores motorbøre til udlejning byde på en manuel 3-vejsventil, dobbeltvirkende tipcylinder og en lagerkapacitet på 700 kg. Den effektive Honda, GX 200SX motor leverer 6,5 Hk og giver mulighed for koldstart samt trinløs transmission for bedst mulig effektivitet. Du kan læse mere om, hvad du kan få ud af at leje motorbør hos os herunder. Desuden er du altid velkommen til at ringe og få en snak, hvis du har spørgsmål til leje af motorbøre og dumpere fra EC Maskinudlejning.

Vi udlejer dumpere fra Kobuta i høj kvalitet

Har du brug for andre features end dem, du finder ved vores motorbøre til udlejning, så kan du overveje at leje en dumper i stedet. Hos EC Maskinudlejning udlejer vi dumpere fra den anerkendte, japanske producent Kobuta, som fås med selvlæsser eller højlæsser. Når du lejer en dumper hos os, får du en kraftig og stærk maskine, der virkelig kan tage fra. Den robuste undervogn sikrer, at dumperen kan udføre et stabilt arbejde selv på ujævne overflader. Derfor er de stærke maskiner også yderst velegnede til bortkørsel af løst materiale som grus, jord og haveaffald. Hvis du lejer en dumper med selvlæsser, sparer du masser af arbejdstid og energi, så du kan bruge kræfterne på andre og sjovere ting.

Kom hurtigt i gang med arbejdet

Hvis du lejer motorbøre og dumpere her hos EC Maskinudlejning, behøver du ikke at vente længe på at komme i gang med arbejdet. Vores primære marked er København og hovedstadsområdet, da det er her i området, vi har vores lager og kontor. Vi leverer dog gerne vores maskiner i hele landet – også selv om du står og mangler en maskine med kort varsel. Bestiller du inden kl. 15 i hverdagen, kan vi således ofte levere mellem kl. 16 og kl. 20 samme dag. Bestil direkte gennem hjemmesiden eller kontakt os på tlf. 22 28 98 78, så fortæller vi gerne meget mere om muligheden for at leje motorbøre og dumpere fra os.

Vi elsker glade og tilfredse kunder

Hos EC Maskinudlejning er kunden i centrum. Vi ved, at byggefolket kræver kvalitet, og at det er vigtigt at leje udstyr hos en leverandør med god viden og solide kompetencer. Derfor lægger vi os i selen for at yde den bedste rådgivning og holde vores udstyr i tiptop kvalitet. Vi sætter en ære i at være en samarbejdspartner, man kan stole på, både i forhold til udstyr, sikkerhed og de aftaler, vi indgår. Samtidig vil vi gerne tilbyde vores kunder gode og konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål til leje af motorbør og dumper eller til noget af vores andet udstyr og maskinel? Så skriv til os via kontaktformularen her på hjemmesiden eller ring til os på tlf. 22 28 98 78. Vi ser frem til at samarbejde med dig.