leje af gravemaskine

Leje af gravemaskine

Er du interesseret i leje af gravemaskine på Sjælland? Hos EC Maskinudlejning kan du vælge imellem et bredt udvalg af stabile og funktionelle gravemaskiner til fordelagtige dagspriser. Vi er servicemindede, fleksible og fører maskiner af høj kvalitet. Lej en gravemaskine i København og omegn til levering allerede i morgen.


Leje af gravemaskiner for private og erhverv

Når det kommer til leje af gravemaskiner, er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt og varieret udvalg af maskiner. Her kan du leje en gravemaskine med stor skovlkapacitet og høj ydeevne, der gør den i stand til at håndtere de mest almindelige graveopgaver. Vi har maskiner til projekter af både privat og professionel karakter, og vi tilbyder leje af gravemaskiner fra nogle af branchens mest anerkendte producenter som CAT, Doosan og Takeuchi.

Maskinerne kan desuden lejes på dagsbasis eller over en længere periode, og de kan lejes af både private og erhverv på hele Sjælland. Tjek blot tilgængeligheden for hver enkelt maskine for at blive klogere på, hvornår den er ledig. Nogle maskiner kan bookes direkte her på hjemmesiden, mens det i andre tilfælde er nødvendigt, at du giver os et kald på tlf. 45 22 28 98 78. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail info@ec-maskinudlejning.dk, hvis du er interesseret i at leje en af vores gravemaskiner.

Lej en gravemaskine med skovl og andet tilbehør

De fleste af vores gravemaskiner leveres med en planerskovl, som egner sig perfekt til planeringsarbejde, og i mange tilfælde følger der også en stærk graveskovl til de tunge opgaver med. Skal du bruge mere eller andet tilbehør end det mest almindelige standardudstyr, er det desuden muligt at leje flere skovle og andre former for tilbehør her hos EC Maskinudlejning. Nogle af vores modeller kan eksempelvis monteres med GPS eller rotortilt for et ekstra gebyr.

På den måde er du sikker på at leje en gravemaskine, der kan gøre en mærkbar forskel i forhold til det arbejde, som du laver. Vi leverer desuden gerne maskinerne direkte til din virksomhed eller en angiven lokation, og de ankommer altid nyvaskede og opfyldt med brændstof, så de er klar til brug – uanset om du lejer maskinerne som privatperson eller virksomhed. Lej en gravemaskine lige her på siden og effektiviser det tunge gravearbejde.