leje af affugter

Leje af affugter

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi leje af affugtere på Sjælland til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. På denne side finder du et bredt udvalg af professionelle affugtere med høj ydeevne, som egner sig til både små og store rum. Lej en affugter i København både som privatperson og virksomhed.


Vi tilbyder leje af affugtere på Sjælland

Hvis du eller din virksomhed står og mangler en industriel affugter med stor kapacitet og høj ydeevne, så er det værd at kigge nærmere muligheden for at leje en affugter her hos EC Maskinudlejning. Skal du eksempelvis behandle en fugtig kælder eller reducere luftfugtigheden for at undgå fugtskader? Så kan en effektiv affugter gøre en stor forskel. Det gælder også, hvis du ønsker at kontrollere fugtigheden i et specifikt arbejdsmiljø eller at forkorte tørretiden mellem forskellige processer, så du hurtigere kan komme videre med arbejdet.

Uanset hvilket byggeprojekt du står midt i, så tilbyder vi leje af affugtere, der kan hjælpe dig godt videre med eller godt i mål med projektet. Vores udvalg rummer affugtere med en ydelse på helt op til 150 l/døgn, og vores industrielle affugtere kan klare rum på hele 800 m2. Vi tilbyder desuden leje af affugtere for både private og erhverv i og omkring København samt på resten af Sjælland. Alle der ønsker at undgå eventuelle fugtproblemer eller reducere ventetid, kan finde de rigtige maskiner her.

Lej en affugter til specifikke projekter

Vores professionelle service er dermed for dig, som søger en nem og fleksibel udlejningsløsning. Vi tilbyder ikke kun god kundeservice, men også nogle af markedets skarpeste priser på leje af affugtere og mange andre maskiner. Lejer du en affugter her på siden, kan du desuden selv vælge tid og sted for både udlevering og returnering. Vi har mange faste kunder i København og i de omkringliggende områder, men vi leverer med glæde til kunder overalt på Sjælland.

Lejer du en affugter hos os, får du leveret en velholdt maskine, som fungerer, som den skal. Alle vores maskiner er altid fuldt servicerede, når de leveres til dig, så de er klar til brug med det samme. Husk desuden, at du kan kontakte os alle hverdage med eventuelle spørgsmål vedrørende leje af affugtere på tlf. +45 22 28 98 78 eller mail info@ec-maskinudlejning.dk.