leje af teleskoplæsser

Leje af teleskoplæsser

Vælger du os i forbindelse med leje af teleskoplæsser på Sjælland, får du en stabil maskine med stor løftekapacitet. Vores teleskoplæssere er egnet til professionel brug, men kan også lejes til private formål. Lej en teleskoplæsser i København i en enkelt dag eller en længere periode her hos EC Maskinudlejning.


Leje af teleskoplæsser og praktisk tilbehør hertil

Teleskoplæssere tjener mange forskellige formål i entreprenør- og anlægsbranchen, hvor de bruges til at løfte materialer til højder, de fleste andre maskiner ikke kan nå. Her hos EC Maskinudlejning kan du leje teleskoplæssere til specifikke projekter, så du ikke selv behøver at investere i maskinen. Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder med at finde de rigtige maskiner til opgaver i private boliger, på offentlige arbejdspladser og på byggepladser, og vi leverer maskinerne til adresser på hele Sjælland

Vores vognpark rummer et varieret udvalg af teleskoplæssere, hvoriblandt du med sikkerhed kan finde en model, der imødekommer dine krav til løftehøjde og -kapacitet. Lejer du en teleskoplæsser hos os, kan du i de fleste tilfælde desuden også tilføje specialudstyr til bestillingen, hvis du ønsker at målrette maskinen særlige eller særligt tunge opgaver.

Leje af teleskoplæssere med stor løftehøjde

Med vores teleskoplæssere kan du komme op i en arbejdshøjde på helt op til 18 meter, og maskinernes kompakte størrelse gør det nemt at varetage løfteopgaver selve i tæt bebyggede områder eller på andre lokationer med begrænset plads. Når du lejer teleskoplæssere hos os, er du altid sikret maskiner af høj kvalitet, som bliver beset og serviceret jævnligt. På den måde sikrer vi os, at maskinerne lever op til dine forventninger.

Vi har mange års erfaring med maskinudlejning, så hvis du sidder derhjemme med spørgsmål i forhold til muligheden for at leje en teleskoplæsser, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved tlf. +45 22 28 98 78 og mail info@ec-maskinudlejning.dk alle hverdage for at hjælpe dig godt videre med dit projekt.