leje af rendegraver

Leje af rendegraver

Gør en god handel på udlejning af rendegravere i København og omegn her hos EC Maskinudlejning. Når det kommer til rendegraver leje på Sjælland, tilbyder vi både dagsleje og langtidsleje. Din rendegraver er fuldt serviceret, nyvasket og opfyldt med brændstof, når den leveres hos dig. Tjek tilgængelighed og book her.


Udlejning af rendegravere med specialudstyr

Vi har et godt tilbud til dig, der er interesseret i en fornuftig dagspris på leje af rendegravere. Vores priser er nemlig blandt landets mest konkurrencedygtige, når det kommer til maskinudlejning. Den alsidige rendegraver tjener mange formål på byggepladsen, og til særlige eller særligt krævende opgaver kan der monteres forskelligt ekstraudstyr. Den er ideel til de store og mere krævende opgaver, hvor du skal grave, planere og flytte rundt på tunge materialer, og de største maskiner i vores udvalg kan grave helt ned til og løfte materialer op til 4 meter.

Søger du desuden specifikt udstyr til rendegraveren i form af graveskovle, rabatskovle eller lignende? De fleste af vores rendegravere kommer med ekstra tilbehør, men vi tilbyder også et varieret udvalg af mere specialiserede skovle og redskaber, som du kan tilvælge, hvis du lejer en rendegraver hos os. Rendegraveren har mange brugbare egenskaber i anlægs- og byggebranchen, men den kan bruges til stort set alle projekter, hvor der skal gaves eller flyttes materiale.

Rendegraver leje med fleksibel tidshorisont

Vi tilbyder udlejning af rendegravere både på dagsbasis og over længere perioder, og vi leverer gerne vores maskiner til adresser på hele Sjælland. Vores maskiner bliver desuden altid serviceret mellem udlejninger, så vi sikrer os, at de fungerer, som de skal. Du kan selv tjekke tilgængeligheden her i vores online bookingsystem, men foretrækker du at leje rendegraveren telefonisk, er dette også en mulighed. Du ringer blot på tlf. +45 22 28 98 78, så hjælper vi dig med at finde den rette maskine.

Du kan desuden også leje en rendegraver med fører, hvis du foretrækker at overlade maskinen til erfarne fagfolk. Dette skyldes blandt andet, at vi tilbyder muligheden for at leje vores rendegravere til både private og erhverv, som står over for et projekt, der kræver specialudstyr.