Leje af pladevibratorer

Leje af pladevibrator

Find den pladevibrator, der løser din opgave bedst.

Står du og mangler en pladevibrator? Hos EC Maskinudlejning kan du nemt og enkelt leje en pladevibrator til konkurrencedygtige priser. Vi har hurtig levering, og vi sørger for, at din maskine er i god stand, så du kan få gennemført dit projekt på effektiv vis.

Lej en pladevibrator og få flotte resultater

Du kan lette arbejdet betydeligt, hvis du vælger at leje en pladevibrator til opgaver som f.eks. anlægning af indkørsler og terrasser, haveprojekter og meget andet, der kræver flotte, plane underlag. Pladevibratoren bruges nemlig til at skabe et sammenpresset, stabilt og ensartet underlag, som vil danne fundament for resten af dit anlægsarbejde. Maskinen kombinerer kraftige, vibrerende bundplader med en tung vægt for at skabe et kraftigt og kontinuerligt tryk, der presser underlaget sammen.

Leje af en pladevibrator er derfor en oplagt løsning, når du for eksempel står over for at skulle lægge fliser. Arbejdet med pladevibratoren sikrer, at du får et jævnt og stabilt underlag, uanset om det består af sand, grus eller jord. Og når fliserne er lagt, kan pladevibratoren sørge for, at belægning og fugemasse skubbes jævnt ned, så du får en flot og plan overflade.

Spar dig selv for unødige udgifter ved at leje en pladevibrator

Medmindre du dagligt arbejder med udjævning af underlag, kan en pladevibrator godt være en meget stor investering. Det kan i forbindelse med langt de fleste gør-det-selv-projekter slet ikke betale sig at købe, og at leje er uden tvivl den bedste løsning for de fleste private. Særligt hvis de vælger at leje pladevibratoren her hos EC Maskinudlejning. Her betaler du nemlig kun for de dage, hvor du rent faktisk skal bruge din pladevibrator. Det er sund fornuft og god økonomi.

Samtidig har vi gjort det meget nemt at leje pladevibratorer hos os, så du kan koncentrere dig om det vigtige – at få dit projekt færdigt til tiden. Vi har et enkelt og brugervenligt bookingsystem her på hjemmesiden, hvor du hurtigt og nemt kan afgive din bestilling. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på tlf. 22 28 98 78, hvis du har besluttet dig for at leje en pladevibrator her hos os. Hvis du har brug for yderligere information om muligheden for at leje en pladevibrator, eller hvis du har spørgsmål vedrørende dit projekt, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig så godt som muligt. Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den rette løsning.

Hvilken pladevibrator skal du leje?

Hvilken type pladevibrator, du bør leje, afhænger i høj grad af din arbejdsopgave. Til lidt mindre opgaver anbefaler vi at leje en pladevibrator med en arbejdsbredde på 36 cm og en vægt på 83 kg. Den relativt lette vægt gør maskinen nem at håndtere og meget velegnet til arbejde på terrasser, i indkørsler og lignende. Maskinen er også udstyret med transporthjul, så du nemt kan transportere den rundt på byggepladsen. Vores pladevibrator i denne klasse kommer fra den tyske producent Bomag, som er blandt de førende virksomheder inden for komprimeringsteknologi. Du kan altså være sikker på, at kvaliteten er i top, når du lejer pladevibrator hos os.

Har du brug for at leje en pladevibrator til en mere krævende eller længerevarende opgave, udlejer vi en lidt større model, som også er fra Bomag. Her er arbejdsbredden på 50 cm og vægten på 120 kilo. Den højere vægt og arbejdsbredde gør dig i stand til arbejde hurtigere på mere besværligt underlag med flere ujævnheder. Til gengæld er maskinen så også en smule tungere at betjene. Lejer du en pladevibrator i denne kaliber, kan du nyde godt af en smart bakfunktion, der gør håndteringen noget lettere.

Hos EC Maskinudlejning er service og kvalitet i top

Vores største aktiv er tilfredse kunder. Det er vigtigt for os at være kendt for at levere den bedste service, være konkurrencedygtige på prisen og være til at stole på. Det skal være trygt at leje pladevibratorer hos EC Maskinudlejning, og sikkerheden ved hver enkelt maskine er en topprioritet for os. Når du vælger at leje en pladevibrator hos os, får du også den tryghed, at vi selvfølgelig nøje har udvalgt og testet den enkelte maskine, inden vores kunder får den i hænderne. Vi er desuden grundige med den løbende vedligeholdelse og servicering af vores maskiner, så de er i den bedste stand, når de kommer ud til kunderne. På den måde er du altid sikker på at få den optimale ydelse fra samme sekund, du starter motoren på din lejede pladevibrator.

Spørg os gerne til råds, når du skal vælge maskine

Hvis du står med spørgsmål vedrørende vilkårene omkring leje af pladevibrator, levering eller pris, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for mere information. Vi vejleder også gerne omkring, hvilken model af vores pladevibratorer, du skal vælge. Vi kender alt til vigtigheden af at sikre, at dit anlægsprojekt lykkes, og at kvaliteten af dit arbejde bliver bedst muligt. Derfor lægger vi os i selen for at give dig den bedste rådgivning og gode råd med på vejen. Kontakt os endelig, så vi kan få dit kommende gør-det-selv-projekt godt fra start. Du kan fange os på telefon 22 28 98 78 eller via vores kontaktformular.

Vi leverer vores pladevibratorer i hele Danmark

Uanset hvilken model du vælger, kan du regne med god service, når du lejer en pladevibrator hos EC Maskinudlejning. Vi leverer udstyr til kunder i hele landet, og fra vores adresse i Kastrup er vi i stand til at komme ud i København og hovedstadsområdet med kort varsel. Vores konkurrencedygtige priser fremgår tydeligt på hvert produkt her på hjemmesiden, og har du spørgsmål vedrørende levering, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Det er vores holdning, at byggeprojekter ikke skal hæmmes af dårligt udstyr og dårlig service. Derfor tilbyder vi udlejning af pladevibratorer og mange andre maskintyper i høj kvalitet og til en særdeles god pris – uden at gå på kompromis med den gode service.