leje af minigraver

Leje af minigravere

Find den rette minigraver til din næste opgave.

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi leje af minigravere til alle typer opgaver – til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering. I modsætning til større gravemaskiner er minigravere meget intuitive at betjene og kræver typisk ingen særlige tilladelser. Se vores udvalg herunder.


Leje af en minigraver gør arbejdet nemmere

En minigraver egner sig rigtig godt til en lang række byggeprojekter og anlægsopgaver. Hvad enten du skal i gang med udgravning til blomsterbede eller dræn, konstruktion af indkørsler, udgravning til ungernes trampolin eller andet, er en minigraver en uvurderlig hjælp. Hvad der ville kræve mange arbejdstimer og masser af kræfter med skovl og håndkraft, bliver meget nemmere, hvis du vælger at leje en minigraver.

Maskinens kompakte størrelse gør det muligt at effektivisere arbejdet, selv hvis der er meget lidt plads. Den smalle sporbredde gør, at du kan komme ind ad smalle åbninger i haven eller bygninger. Med en minigraver sikrer du også, at de overflader, du kører på, ikke beskadiges på samme vis som med tungere maskiner. Endelig er vores forskellige modeller intuitive at betjene takket være deres smarte joysticks. Uanset om du er anlægsgartner, gør-det-selv-typen eller noget helt tredje, kan du altså hurtigt og nemt sætte dig ind i betjeningen af maskinerne, når du lejer minigraver hos os.

Kræver minigravere særlige tilladelser?

Har du ikke den store erfaring med motordrevne værktøjer, spørger du måske, hvilke tilladelser der kræves for at betjene en lejet minigraver? En minigraver kræver ingen særlige tilladelser, før man kaster sig ud i at bruge den. Det er faktisk heller ikke påkrævet, at føreren har kørekort. Det betyder dog, at minigraveren som udgangspunkt kun må betjenes på privat grund. Af denne grund søger vi for at levere den lejede minigraver lige til døren hos dig (eller hvor end du måtte ønske det). Denne service dækker hele Danmark, så du kan leje minigravere hos os, uanset hvor i landet, du måtte befinde dig.

Selvom der ikke kræves specielle tilladelser, er det altid en god ide, at du har styr på din ansvarsforsikring, når du vælger at leje en minigraver. Maskinen kan nemlig godt komme til at gøre skade på nedgravede rør eller andre installationer, hvis uheldet er ude. Vores råd er, at du kontakter dit forsikringsselskab, hvis du skulle sidde inde med tvivlsspørgsmål. Det er altid rart at være velforberedt inden leje af minigraver for tryghedens skyld.

Hvad skal du overveje inden leje af minigraver?

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi udlejning af minigravere i flere forskellige størrelser og med forskellige funktioner. På den måde kan du få lige præcist den model, der passer til dine arbejdsopgaver. Du kan læse mere om de enkelte modeller herover. Her kan du sammenholde deres ydelse og kræfter med de opgaver, du måtte stille dem overfor. Inden du bestemmer dig for, hvilken minigraver du vil leje, kan du gøre dig nogle overvejelser omkring dit projekt, maskinens egenskaber og ydeevne og andet.

Overvej for eksempel størrelsen på minigraveren. Du skal sikre dig, at maskinen kan komme ind på arbejdsområdet. Har du kun en smal port til haven? Eller skal du grave op indendørs? Her skal minigraveren være smal nok til at kunne komme igennem døråbninger eller havelåger. Tjek eventuelt også minigraverens vægt. Det er vigtigt, at maskinen ikke er for tung, da den så risikerer at beskadige arbejdsområdet. Desuden er det vigtigt ved anlægsprojekter, at komforten er i orden. Det er en idé at tjekke, at der er godt med benplads, at det er let at komme til joystick og knapper, samt at sæderne er behagelige og egner sig til mange timers arbejde.

Hvis du er det mindste i tvivl om noget vedrørende maskinernes specifikationer, eller du er i tvivl om, hvilken minigraver du skal leje, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 22 28 98 78 eller anvende vores kontaktformular. Så finder vi i fællesskab den helt rette løsning til lige netop dit anlægsprojekt, så du kan komme i gang med arbejdet hurtigst muligt.

Stort sortiment af minigravere til leje

En af vores mest populære minigravere er Kubota U10-5. Her får du glæde af hæderkronet japansk kvalitet, der byder på en solid kombination af sikkerhed og komfort. Ved mange timers arbejde er det vigtigt med en ergonomisk korrekt arbejdsstilling, der udsætter ryg, arme og skuldre for mindst mulig belastning. Kubota U10-5 har et behageligt sæde og godt med benplads. Her kan du altså arbejde hurtigt og effektivt uden at løbe tør for kræfter. På den måde får du mest ud af din tid, når du lejer en minigraver. Kubota U10-5 er let og manøvrerbar, så du kan komme rundt med den i haven, på gårdspladsen eller andre steder. Samtidig er den meget robust, hvilket gør den til et oplagt valg til flere forskellige slags opgaver.

Omfatter dit anlægsprojekt nogle meget krævende opgaver, har vi også Kubota KX019-4. Denne lille, kraftfulde minigraver hører til i to-tons-klassen. Takket være det gennemtænkte design, hvor der er lagt et ekstra fokus på førerens komfort og sikkerhed, sidder du godt og trygt i den solide kabine. Herfra du nemt styre minigraverens mange funktioner. Med en gravedybde på hele 2,6 meter kan du få alvor nå i dybden, og den justerbare sporbredde lader dig komme igennem, selv når pladsen er lidt trang.

God service og konkurrencedygtige priser

Hos EC Maskinudlejning er det vores fornemste opgave at hjælpe vores kunder med at gøre deres anlægsopgaver og projekter til virkelighed. Vi vil derfor gøre vores bedste for at tilbyde den bedste vejledning og hjælp, inden du lejer en minigraver hos os. Vi sørger naturligvis for at vores minigravere udlejes til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi har hurtig levering af maskiner og udstyr til jer, så du kan komme godt i gang med dit projekt. Vi bestræber os altid på at levere en god og personlig service, for tilfredse kunder er det, vi lever af. Bestil en af vores effektive minigravere her på siden allerede nu, eller kontakt os for yderligere information om leje af minigravere.

Vi ser frem til at høre fra dig.