Udlejning af tilbehør til minigravere

Gør opgaven nemmere med det rette tilbehør til minigravere.Hos EC Maskinudlejning tilbyder foruden leje af minigravere også leje af tilbehør hertil. Med det rette tilbehør får du mulighed for at klare en række specialiserede opgaver uden at skulle investere i nye maskiner. Se de mange muligheder herunder.

Varieret udvalg af tilbehør til minigravere til leje

Er du i gang med det helt store gør-det-selv-projekt, der virkelig kræver noget maskinkraft? Så har du måske lejet en minigraver her på siden, hvis ikke du allerede har adgang til en gravemaskine. Selv om de kraftfulde maskiner er meget alsidige og kan bruges til lidt af hvert, kan man komme til at stå i en situation, hvor standardudstyret ikke rækker helt. Er det tilfældet for dig i forbindelse med dit projekt, er vi behjælpelige med leje af tilbehør til minigravere her hos EC Maskinudlejning.

Det kan være frustrerende, hvis man skal udføre en arbejdsopgave, men står og mangler et specifikt stykke udstyr for at kunne blive færdig. I sådanne tilfælde kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle købe udstyret fra en leverandør. Hvis du endda er så uheldig, at der er lang leveringstid på dit nye tilbehør, risikerer dit projekt at blive forsinket eller, i værste fald, at gå i stå.

Fordele ved at leje tilbehør til minigravere hos os

Der er god økonomi i at leje tilbehør til minigravere frem for at købe sit eget. Dette gælder især, hvis du er i gang med et projekt, der har en relativt kort tidshorisont. Ved at leje tilbehøret til minigraveren slipper for at skulle betale fuld pris for et stykke udstyr, du måske kun skal bruge i en ganske begrænset periode. Hos os udregnes prisen for udlejning af tilbehør til minigravere på dagsbasis. Du behøver derfor aldrig at betale for mere end nødvendigt for at få udført din opgave. Vi har konkurrencedygtige priser og god kundeservice, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at leje tilbehør til minigravere hos os.

Udlejning af skovle og river til minigravere

Uanset omfanget af dit anlægsprojekt har du med stor sandsynligvis mulighed for at leje det tilbehør til minigraver, du har brug for, her på siden. For eksempel har vi et udvalg af skovle og risteskovle til gravemaskiner og minigravere. Standardskovlen kan bruges til mange allround-opgaver, og den kan fås i mange forskellige størrelser – afhængigt af din minigravers størrelse og graveopgavens omfang. Risteskovlen er et smart stykke tilbehør, som bruges til sortering af sten, store jordklumper og andet. Det er meget praktisk, hvis man for eksempel graver i jord med mange murbrokker, og man gerne vil bruge jorden til genfyldning.

Er du i gang med at anlægge din have eller en ny indkørsel? Her kan det være en god idé at leje andet tilbehør til minigraveren som f.eks. en rive. Med denne en simple løsning giver du dit projekt det sidste, flotte touch.

Skal du leje mere specialiseret tilbehør til minigravere?

Her på siden har du naturligvis også mulighed for at leje tilbehør til minigravere i den mere specialiserede ende af skalaen. Skal du grave ud i meget hård jord eller et sted med store trærødder? Så kan du leje tilbehør til minigravere målrettet dette – som f.eks. en grubbetand. En grubbetand fås med enten enkelt eller dobbelt skær. Når den savtakkede grubbetand er monteret, bliver det simpelt at løsne jorden, og grubbetanden kan oversave rødder og grene. Det kan spare dig for mange kræfter og timers arbejde, at genstridige rødder m.m. ikke skal saves eller hugges over ved håndkraft.

Hvis du skal lave mange huller til pæle, stolper, dræn og andet, kan det også spare masser af arbejdstid at leje et jordbor til minigraveren. Med jordboret kan du hurtigt lave dine huller godt dybe og regelmæssige med et minimum af anstrengelse.

Hos os er den gode service er i højsædet

Effektivitet og sikkerhed er nogle af nøgleordene i byggebranchen herhjemme. Her er tale om en branche, hvor halve løsninger ikke hører hjemme. Af denne grund sætter vi hos EC Maskinudlejning en dyd i af yde en grundig og kompetent rådgivning og vejledning i forhold til udlejning af tilbehør til minigravere. Vores mission er at få dit anlægsprojekt til at blive en succes, og her er det udstyr, du vælger at benytte, en vigtig faktor. Hvis du har specielle ønsker til leje af tilbehør til minigravere hos os, er vi også levereringsdygtige i fleksible løsninger. Du skal blot ringe til os på telefonnummer 22 28 98 78 eller kontakte os gennem hjemmesiden. Så tager vi en snak om dine planer og om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi tilbyder en omfattende leveringsservice

Hos EC Maskinudlejning lægger vi os i selen for at være helt i front med service, fleksibilitet og kvalitet. Derfor omfatter vores udlejning af tilbehør til minigravere også levering af udstyret i hele Danmark. Den hurtigste og billigste levering får du dog i København og hovedstadsområdet, da vi fra vores adresse i Kastrup lynhurtigt kan servicere dine behov.

Vi ved, at det nogle gange skal gå stærkt, når først anlægsopgaven skal realiseres. Derfor kan vi ved bestilling inden kl. 15 ofte levere mellem kl. 16 og kl. 20 samme dag. Du kan dermed slippe du for at skulle udskyde dit projekt, hvis du vælger at leje tilbehør til minigraveren hos os. Vi beregner automatisk fragtprisen ud fra din adresse, men du er også meget velkommen til at kontakte os for at få et overslag.