Leje af lift

Leje af lift

Få løftet dit arbejde til nye højder med liftudlejning.

Få løftet dit arbejde til nye højder med liftudlejning.


Hos EC Maskinudlejning kan du leje en lift til dit næste byggeprojekt. Liften kan betjenes med et almindeligt kørekort, og den gør dig i stand til at udføre en række forskellige opgaver i op til 20 meters højde. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

Nem og enkel liftudlejning

Når du skal arbejde i højden, bliver opgaverne ofte noget nemmere med en lift. Du kan derfor gøre dit projekt mere simpelt og ligetil, hvis du lejer en lift her fra EC Maskinudlejning. Vi giver dig nemlig mulighed for at leje en brugervenlig og kraftig lift, som har et væld af smarte funktioner og samtidig er let at betjene. Læs mere herunder for at få mere information om fordelene ved at leje lift hos os.

Hos EC Maskinudlejning er vi opsatte på at hjælpe dig med at få dit projekt godt i mål. Derfor er vores udlejningslift også altid fuldt serviceret, når den ankommer hos dig, så du er sikker på, at alt spiller. Det gør oplevelsen bedre for dig, og vi er glade, for tilfredse kunder er nemlig grundlaget for vores forretning.

Fordele ved at leje en lift

Der kan være mange årsager til, at man overvejer at leje en lift til sit projekt. Mange renoverings- og installationsopgaver foregår i højden. Hvad enten et drejer sig om renovering af facader, udskiftning eller maling af vinduer, vedligeholdelse af gavl eller tagregn eller beskæring af træer, er det vigtigt at have en sikker og stabil platform at arbejde ud fra. Dels er dette langt mere holdbart i forhold til sikkerheden for dem, der skal arbejde i højden. Dels bliver dine arbejdsstillinger meget bedre, når du kan komme helt tæt på det, du laver. Dels så bliver kvaliteten af dit arbejde alt andet lige meget bedre, når du kan se, hvad du laver og kan komme ordentligt til. Samtidigt kan det være både kompliceret, tidskrævende og ikke mindst dyrt at stille et helt stillads op for udvendigt facadearbejde og lignende. Til sammenligning er det meget nemmere at leje en lift her hos os.

Funktionsdygtig lift til mange typer opgaver

I sagens natur varierer det, hvad vores kunder skal bruge en lejet lift til. Anlægsprojekter og renoveringsopgaver findes jo i alle former og omfang. Hos EC Maskinudlejning har vi valgt den alsidige og driftssikre Nissan Cabstar som vores foretrukne lift til udlejning. I vores valg af udlejningslifte har vi lagt vægt på brugervenlighed, størrelse og manøvredygtighed. Det skal ikke være raketvidenskab at betjene vores udlejningslift. Vi foretrækker, at vores kunder kan bruge kræfterne på deres arbejde – og ikke vores udstyr.

Først og fremmest er liftbilen overraskende kompakt, når liften ikke er foldet ud. Den kan derfor køres med et normalt kørekort, og du har ikke brug for særlige tilladelser til at betjene den. Liftbilen er nem at manøvre i trafikken, men det gør den ikke mindre robust og funktionel. Selve liften kan nå hele 20 meter i højden. Det giver en arbejdshøjde på 21 meter. Den maksimale vægt, liften kan håndtere, er på 300 kg (2 personer + udstyr), om end belastningen varierer alt efter liftens rækkevidde og højde. Med 320 graders rotation og sidelæns forskydning på op til 10 meter, kan du nå selv de mest utilgængelige kroge på bygninger og facader i forbindelse med en lang række arbejdsopgaver.

Lej trygt din lift hos EC Maskinudlejning

Vi lægger os i selen for, at du kan leje lift hos os til en konkurrencedygtig pris og med et højt serviceniveau. Det er vores fornemste opgave at sikre, at det bliver en god oplevelse at leje lift hos os, og at vores kunder føler sig helt trygge i vores hænder. Derfor sørger vi også for at holde vores udstyr i tiptop stand, og når du lejer en lift, er forsikringen inkluderet i listeprisen. Du betaler blot for dagsleje og eventuel levering. Så bliver det næsten ikke mere enkelt at leje en lift.

Hos os er kundetilfredsheden i højsædet

I vores branche er sikkerhed, troværdighed og kvalitet i høj kurs, da byggeri, renovation og anlægsarbejde ikke levner plads til halve løsninger og sjuskeri. Derfor gør vi altid en ekstra indsats for at yde den bedste service og give reel og kompetent og rådgivning. Selvom du kan leje liften gennem vores hjemmeside, er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for sparring eller vejledning i forhold til leje af lift. Vi vil gøre vores bedste for at koordinere liftudlejningen, så den passer optimalt til din arbejdsopgave i København eller andetsteds i landet. Vores konkurrencedygtige priser og gode service gør os til et oplagt valg for dig, der skal bruge en lift her og nu.

Vi tilbyder udlejning af lift i hele landet

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi udlejning af lift til hele Danmark. Vær dog opmærksom på, at fragtprisen på vores maskiner og udstyr udregnes fra vores adresse i Kastrup. Da vores liftbil kan køres med et normalt kørekort, kan du dog altid vælge at hente den selv i vores maskinpark. Vi er selvfølgelig også klar til at levere liften til dig, hvis det er mere praktisk. Leveringen finder ofte sted kl. 16-20 på hverdage ved bestilling inden kl. 15.

Hvis du har brug for yderligere information om vores liftudlejning, eller hvis du har brug for svar på spørgsmål omkring dit projekt, kan du kontakte os på tlf. 22 28 98 78. Vi ser frem til at høre fra dig og til at blive en del af din næste opgave.