Leje af tæpperenser

En tæpperenser giver pletfrie tæpper på ingen tid.


Hos EC Maskinudlejning kan du nemt og enkelt leje en tæpperenser, der sikrer dig flotte og rene tæpper, og du kan også bruge maskinen til eksempelvis møbler og bilsæder. Vi har hurtig levering, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser.

Lej en tæpperenser og gør rent på rekordtid

Det kan i mange tilfælde være en god løsning at leje en tæpperenser. I det daglige kommer man ofte langt med en støvsuger og rengøringsmiddel, selv når man skal fjerne de mest genstride pletter. I nogle tilfælde skal der dog tages strengere midler i brug, hvis man ønsker at komme ordentligt til bunds med rengøringen af ens tæpper. Det kan være nødvendigt oven på en børnefødselsdag eller en fest, som er gået ud over tæpperne i stuen eller under køkkenbordet. Det kan også være nødvendigt, hvis tæpperne er blevet mørke og beskidte efter kontinuerligt brug i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Det giver en god fornemmelse at leje en tæpperenser og give tæpper, gulve og interiør en overhaling i ny og næ. Der kan gemme sig en masse støv, madrester og hår fra husdyr i gulvtæpper og løbere. Her kan en grundig afrensning fjerne skidtet, friske dine tæpper op og give dem nyt liv. En tæpperenser kan i øvrigt bruges til meget mere end rensning af tæpper. Du kan også give dine møbler, klinkegulve og bilsæder en grundig og effektiv rengøring. Når du lejer en tæpperenser hos os, får du altså rig mulighed for at få gjort rent i alle afkroge af hjemmet og bilen – nemt og effektivt.

Fordele ved at leje en tæpperenser

Det er altid lækkert med rene og flotte tæpper, og en tæpperenser er en rigtig god hjælp, når man skal opnå dette. Ofte kan det dog være en bedre løsning at leje en tæpperenser end at købe en selv. Der er nemlig tale om en relativt dyr og specialiseret maskine, man trods alt ikke skal bruge særligt ofte. Hos EC Maskinudlejning kan du leje en professionel tæpperenser til en konkurrencedygtig pris. Du betaler kun for de dage, du rent faktisk skal leje maskinen, så her er penge at spare i forhold til at skulle anskaffe sig tæpperenseren selv. Kig nærmere på vores tæpperensere til udlejning her på siden og læs mere om pris, levering osv. Har du spørgsmål vedrørende rensning af tæpper, levering eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står gerne klar med vejledning og gode tips.

Nem rengøring af alle typer tæpper

Tæpper kan godt være besværlige at gøre ordentligt rene. Særligt hvis du har med store tæpper at gøre, kan det ofte være en utaknemmelig opgave at få bugt med alle pletter og urenheder. Muligheden for at leje en tæpperenser gør det hele meget nemmere. Den smarte maskine minder mest af alt om en støvsuger, og den betjenes langt hen af vejen på samme vis.

Med en tæpperenser renses tæppet med sæbe og vand, som sprøjtes ud af en dyse. Du kan eventuelt lade sæbeblandingen virke i nogle minutter, hvis du er i gang med at fjerne noget virkeligt genstridigt snavs. Efterfølgende suges det løsnede skidt i vandet op i en beholder. Denne beholder kan nemt tømmes efter brug.

Inden du lejer en tæpperenser og går i gang med at rengøre dine tæpper og andet, er det vigtigt at tjekke, om de overflader, du skal gøre rent, kan tåle at blive renset med en tæpperenser. De fleste materialer tåler fint en tur med en tæpperenseren, men hvis det drejer sig om meget sarte tæpper eller møbler, er det en god idé at være ekstra sikker. Du kan evt. begynde med at rense et lille område på bagsiden af materialet for at se, om det kan holde til rengøringen.

Lej en tæpperenser og rens mere end bare tæpper

Vores smarte tæpperenser til udlejning er fra Kärcher, der er kendt for at producere robuste maskiner af meget høj kvalitet. Den kommer med to forskellige mundstykker, som hurtigt kan skiftes uden brug af værktøj. Det ene egner sig til rensning af alle typer af tæpper, uanset om der er tale om væg-til-væg-tæpper, løse tæpper, bomuldstæpper eller syntetiske tæpper. Det andet mundstykke kan bruges til rengøring af møbler, bilsæder og de hjørner i hjemmet, som er vanskelige at nå. Her fungerer rengøringen på samme måde som med tæpperne. Du sprøjter sæbeblandingen på den overflade, der skal rengøres, og suger den op med mundstykket. På den måde kan du med leje af en tæpperenser næsten komme hele huset rundt og få frisket dit interiør op på ingen tid.

Benyt dig af vores fordelagtige service

Hos EC Maskinudlejning går vi målrettet efter at levere den bedste service til vores kunder. Vi vil være kendt for at levere udstyr i topklasse, som lever op til alle sikkerhedskrav, og som fungerer upåklageligt. Vi servicerer løbende vores udstyr og tjekker, at alt er, som det skal være, inden det kommer ud til vores kunder. Vi kan levere til kunder i hele Danmark, så uanset hvor i landet du befinder dig, kan du få glæde af at leje en tæpperenser til en fordelagtig pris. Vores kontor ligger i Kastrup, så har du behov for at leje en tæpperenser i København eller hovedstadsområdet med kort varsel, kan vi være særligt hurtige med leveringen.

Nem og enkel leje af tæpperenser hos EC Maskinudlejning

Skal du leje en tæpperenser, er du kommet til det rette sted. Hos EC Maskinudlejning har vi konkurrencedygtige priser og hurtige leveringstider på mange typer af maskiner – inkl. tæpperensere. Vores priser er for dagsleje, så du betaler kun for de dage, du rent faktisk lejer tæpperenseren. Vi sørger for at levere maskinen, hvor du ønsker det, og du kan også bestille ekstra tilbehør som rensetabletter med. Så bliver det ikke meget enklere. Lej en tæpperenser til din adresse i København eller andetsteds via vores formular her på siden, eller bestil på tlf. 22 28 98 78. Vi lægger os i selen for at finde den rette løsning for dig.