Udlejning af havemaskiner hos til private og erhverv. Vi tilbyder udlejning af en mange typer maskiner, til landets bedst priser.

Leje af havefræser

Lej en havefræser og få ordnet haven på rekordtid.


Hos EC maskinudlejning kan du leje en havefræser til en god pris. Vi sørger selvfølgelig for, at din havetraktor er i god stand og leveres lige til døren. Vores brugervenlige havefræser er desuden nem både at starte og betjene.

Effektiviser havearbejdet ved at leje en havefræser


Skal du i gang med havearbejdet til foråret, skal du gøre dine blomsterbede klar til vinteren, eller er du i gang med at omlægge dele af din have og nedlægge bede eller græsplæne? Det kan nogle gange være en stor og tung opgave at grave op eller vende og løsne jorden med en skovl eller spade. Heldigvis findes der et nemt, effektivt og prisvenligt alternativ til at klare det tunge arbejde med håndkraft. Hvis du lejer en havefræser her hos EC Maskinudlejning, kan du på meget kort tid kultivere jorden, så du kan så nye planter og frø eller kompostere resterne af dine planter fra foråret og sommeren.

En havefræser er enkel i sin opbygning og simpel at betjene, uanset om du er en rutineret anlægsgartner, har grønne fingre eller bare vil bruge lidt krudt på havearbejdet af og til. En havefræser får sine kræfter fra en en-cylinders-dieselmotor og styres ved hjælp af to håndtag. Ved at køre havefræseren gennem blomsterbede eller jordmuld får planter og grøntsager de bedste vækstbetingelser til sæsonen. Takket være den slidstærke dieselmotor er det muligt at gøre selv store arealer i stand på ganske kort tid, hvis du vælger at leje en havefræser.

Arbejdet bliver lettere, hvis du lejer en havefræser


Det kan være nyttigt at leje en havefræser i forbindelse med mange typer opgaver i haven – store som små. Selv store arealer kan blive pløjet igennem på ganske kort tid. Hvis du vil anlægge blomsterbed eller ordne urtehaven i sommerhuset, slipper du for at bruge alle feriedagene på møjsommeligt at ordne jorden med skovl og rive. Du sparer også kroppen for det tunge slid, der ellers risikerer at give ømhed og træthed i dagene efter det tunge havearbejde.

Leje af en havefræser er ofte den simpleste og nemmeste løsning, når haven skal have den helt store tur. Ved at leje en havefræser slipper du for at bruge utallige timer på arbejde, der kunne klares meget nemmere med den rette maskine. Derved kan du i stedet fokusere på de mere interessante aspekter ved havedyrkningen: anlægning af bede, plantning af blomster, dyrkning af afgrøder og alle de andre ting, du synes er hyggeligt. Vælger du at leje en havefræser, kan havearbejdet altså hurtigt blive meget sjovere.

Vær sikker på, at udstyret er i orden, når du lejer hos os


Hos EC Maskinudlejning har vi stort fokus på kvalitet og sikkerhed. Det er vores fornemste opgave at sikre, at vores udstyr fungerer upåklageligt, når det kommer ud til vores kunder. Vi servicerer og passer vores maskiner løbende og sørger for, at de er klar til brug, når du får dem leveret. Vores 2-hjuls-havetraktor fra den anerkendte producent, Husqvarna, er en robust og stærk havefræser, der med sit bakgear har en fantastisk manøvredygtighed, så du nemt kan styre den under arbejdet. Arbejdsbredden er på 48 cm, så du kan få virkelig få noget fra hånden, når du arbejder med maskinen. Du kan derved hurtigt og effektivt komme rundt i alle hjørnerne i din have eller dine bede. Vil du høre mere om leje af havefræser eller andet udstyr, eller har du specifikke spørgsmål til brugen af den lejede havefræser? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står meget gerne til rådighed med vejledning og gode råd.

Spar penge ved at leje en havefræser hos EC Maskinudlejning


De fleste private havefolk skal kun bruge havefræseren en enkelt eller to gange om året. Dette er for det meste om foråret, når haven skal gøres klar til beplantninger, eller når der skal komposteres under klargøring til vinteren. Derfor er er det ofte oplagt for private at leje en havefræser frem for at købe maskinen selv. Det kan ikke betale sig at give fuld pris for en dyr maskine, der kun skal bruges nogle få gange om året. Ud over selve købsprisen, der for det meste er en stor udskrivning i sig selv, skal havefræseren også vedligeholdes og eventuelt repareres. Desuden skal du have plads til at opbevare maskinen og eventuelt ekstraudstyr.

Når du lejer en havefræser her hos EC Maskinudlejning, betaler du en fast, daglig pris. Du betaler med andre ord ikke for mere, end du har behov for. Dette er en fornuftig og økonomisk løsning for de fleste. Vi har gjort det nemt at leje en havefræser hos os. Du vælger således blot de dage, du har behov for at leje havefræseren, gennem vores simple bookingsystem her på hjemmesiden. Alternativt kan du kontakte os på tlf. 22 28 98 78, så finder vi frem til en god løsning.

Vi udlejer havefræsere og leverer i hele landet


Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi levering af udlejede havefræsere og andet udstyr til hele Danmark. Fra vores lager og kontor i Kastrup servicerer vi særligt gør-det-selv-folket og professionelle samarbejdspartnere i København og hovedstadsområdet, men det er vores mission at have glade og tilfredse kunder i hele landet. Ring gerne til os for at høre nærmere om mulighederne for levering til din adresse.

Vi stræber efter at yde den bedste service


Hos EC Maskinudlejning lever vi af tilfredse kunder. Vi har fokus på kvalitet, sikkerhed og tryghed, og derfor gør vi altid alt, hvad vi kan for at give vores kunder en god oplevelse. Vi ønsker at give en god vejledning samt at levere vores udstyr i den bedste stand og til tiden. Vi sætter en ære i at være en samarbejdspartner, vores kunder stoler på og føler sig trygge ved at samarbejde med. I vores branche er dette nemlig det vigtigste kvalitetsstempel.

Kan du ikke vente med at komme i gang med havearbejdet, kan vi ofte levere din lejede havefræser allerede mellem kl. 16 og kl. 20 ved bestilling inden kl. 15 på hverdage. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at leje en havefræser.