leje af jordloppe

Udlejning af jordloppe

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi konkurrencedygtige priser på jordloppe leje på Sjælland. Vi har en alsidig vognpark, som selvfølgelig byder på jordlopper og jordstampere, der er effektive, sikre og nemme at betjene. Uanset hvor du befinder dig i eller omkring København, så kan vi hjælpe med leje af jordlopper.


Leje af jordlopper til stampning af sand, grus og jord

Vores jordloppe leje er den perfekte løsning til dig, der har brug for en effektiv maskine til stampning og komprimering af underlagsmaterialer, men som ikke ønsker at købe maskinen selv. Det er nemlig en langt billigere løsning, der sikrer dig alle fordelene ved den praktiske maskine, så længde du har brug for den. Jordloppen er et komprimeringsværktøj, som kan bruges til at arbejde i både sand, grus og mange andre underlag, og den kompakte maskine tilgår let områder, hvor større maskiner har svært ved at komme til. De jordlopper, som vi udlejer, er desuden blandt de letteste modeller på markedet, og den lave vægt muliggør nem håndtering.

Værdsætter du høj manøvrekontrol og præcise resultater, så tror vi, at muligheden for at leje en jordloppe kan være noget for dig. Du kan tjekke maskinernes tilgængelighed og bestille udlevering og returnering lige her på siden. Du er dog også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 22 28 98 78 eller skrive på mail info@ec-maskinudlejning.dk, hvis du er interesseret i leje af jordlopper.

Jordloppe leje for både private og erhverv på Sjælland

Da jordloppen er både sikker og nem at betjene, kan den bruges til projekter af såvel privat som professionel karakter. De fleste af modellerne i vores udvalg har tilmed højdejusterbare håndtag, som gør det muligt at tilpasse maskinen til personen, der fører den. Hos EC Maskinudlejning gør vi det nemt for dig at leje en jordloppe, uanset om du har erfaring inden for byggebranchen, eller du er ved at anlægge din egen indkørsel eller stier i din baghave, og vi leverer til kunder på hele Sjælland.

Vi tilbyder både afhentning og mulighed for levering på din eller dit firmas adresse, og vores maskiner leveres altid servicerede og fuldt tanket, så de er klar til brug. Læs mere om vores udlejning af jordlopper på Sjælland lige her på siden.