Leje af gummiged

Leje af gummiged

Hos EC Maskinudlejning håber vi at blive din foretrukne maskinudlejer i København og de omkringliggende områder. Denne side er til dig, der er interesseret i prisvenlig og fleksibel leje af gummigeder på Sjælland. Se mere her og lej en gummiged med kraftig motor og stabilt understel til dit byggeprojekt.


EC Maskinudlejning tilbyder fleksibel leje af gummigeder

Den alsidige gummiged kan klare de fleste opgaver, når det kommer til transport og flytning af materialer. Den fleksible læssemaskine har en imponerende skovlkapacitet, som kan bruges til at flytte rundt på store mængder af jord, grus, sten og lignende. Inden for denne kategori tilbyder vi et bredt udvalg af maskiner i forskellige størrelser og med varierende skovlkapacitet, som gør dem i stand til at håndtere en bred vifte af opgaver i hhv. grusgraven og på byggepladsen. Vi tilbyder desuden leje af gummigeder for både private og erhverv på hele Sjælland, så uanset om du planlægger et privat byggeprojekt i baghaven, eller du mangler en gummiged på arbejdspladsen, så kan vi hjælpe dig. Og vi leverer gerne maskinen til din eller dit firmas adresse.

Ved at leje en gummiged til læsning eller transport af materiale kan du dermed gøre processen langt mere effektiv. Ikke mindst hvis du lejer gummigeden gennem vores hjemmeside. Her vælger du selv dato og tid for udlevering og returnering, og vi leverer altid maskinerne fuldt servicerede og klar til brug. Søger du en praktisk og kraftfuld læssemaskine til byggepladsen, så lej en professionel gummiged her hos EC Maskinudlejning.

Gode muligheder for at leje en gummiged på hele Sjælland

Selv de tungeste opgaver kan blive lette at håndtere i samarbejde med EC Maskinudlejning, da vi tilbyder praktisk leje af gummigeder på hele Sjælland – også i og omkring København. Flere af vores gummigeder har desuden en lukket førerkabine, som både gør maskinen sikker for dig, og som sikrer dig optimale arbejdsforhold i alt slags vejr. Fra sædet i førerkabinen har du et godt og overskueligt udsyn over arbejdet, og der er naturligvis taget højde for førerens komfort.

Har du spørgsmål til vores maskiner eller til muligheden for at leje dem, så står vi til rådighed alle hverdage. Ring blot på tlf. +45 22 28 98 78 eller skriv på mail info@ec-maskinudlejning.dk, så stiller vi vores indgående kendskab til maskinerne og deres specifikationer til rådighed for dig, så du kan finde den rigtige model.