leje af gaffeltruck

Lej en gaffeltruck

Hos EC Maskinudlejning kan du altid leje en gaffeltruck til transport og stabling af byggematerialer. Løsningen er prisvenlig og fleksibel, og vi udlejer både til private og erhverv i København og de omkringliggende områder. Se meget mere om vores leje af gaffeltrucks lige her på siden.


Lej en gaffeltruck til tunge løft og transport

Med vores gaffeltrucks er det nemmere end nogensinde at optimere arbejdet på byggepladsen, på lageret eller i produktionshallen. Ved at leje en gaffeltruck får du nemlig et praktisk redskab til tunge løfteopgaver inden for mange forskellige brancher og projekttyper, der kræver stabling eller transport af byggematerialer og gods. Lej en gaffeltruck med en bastant vægt og en god gaffellængde, så maskinen kan få godt fat i det materiale, du ønsker at transportere. De stabile gafler kan køres ind under alt lige fra paller til træstammer, og maskinerne kan løfte helt op til 2500 kg.

Hos EC Maskinudlejning fører vi et varieret udvalg af vogne og maskiner med forskellig kapacitet, gaffellængde og løftehøjde, og vi har dermed med sikkerhed også en gaffeltruck, der imødekommer dine krav og behov. Mangler du svar på nogle spørgsmål, inden du kan leje en gaffeltruck? Så giv os et kald på tlf. +45 22 28 98 78 eller skriv en mail til info@ec-maskinudlejning.dk.

Du kan leje en gaffeltruck på hele Sjælland

Vi tilbyder leje af gaffeltrucks for både private og erhverv på Sjælland, og vi leverer maskinerne direkte til din eller dit firmas adresse – klar til brug. Når du modtager din gaffeltruck, er den nemlig altid serviceret og tanket. Ved at leje en gaffeltruck hos EC Maskinudlejning er du dermed sikret en maskine i høj kvalitet, og vi tilbyder både fordelagtige lejevilkår og nogle af Danmarks mest konkurrencedygtige priser på maskinudlejning. Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende, så lej en gaffeltruck på Sjælland her hos os, hvis du har et ønske om at effektivisere arbejdsgangen i forbindelse med et forstående projekt.