Leje af Container

Leje af containere

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi leje af alle typer maskiner til byggebranchen samt professionel container udlejning på Sjælland. Både private og erhvervsdrivende omkring København og resten af Sjælland kan leje en container i den rette størrelse her hos os. Se mere nedenfor, hvis du er interesseret i prisvenlig leje af containere på Sjælland.


Fleksibel leje af containere på hele Sjælland

Hos EC Maskinudlejning tilbyder vi professionel container udlejning for både private og erhverv på Sjælland. Det er en ideel løsning, hvis du skal transportere gods, eller du har brug for ekstra opbevaringsplads på din egen eller din virksomheds adresse i en begrænset periode. Containerne er både rummelige og holdbare, og de kan nemt låses af og sikres på anden vis. Lej eksempelvis en klassisk 20-fods-container, som egner sig perfekt til transport eller opbevaring af alt fra byggematerialer til inventar.

Her er der tale om en simpel konstruktion med fokus på funktionalitet – både hvad angår adgang til og håndtering af containeren – som er modstandsdygtig over for vind, vejr og anden påvirkning udefra. Gods og materialer vil dermed stå sikkert i den pågældende periode, og leje af containere kan hurtig blive en billigere løsning end konkrete opbevaringstilbud, der giver adgang til samme forhold.

Leje af containere til opbevaring og transport

Vores container udlejning henvender sig dermed både til private og erhverv, der ønsker at transportere eller opbevare gods, indbo, værktøj eller byggematerialer sikkert – eksempelvis i forbindelse med en renovation eller længerevarende byggeprojekter. Vores professionelle service er fleksibel, og er containeren ledig, kan du selv bestemme lejeperiodens omfang samt tidspunktet for aflevering og afhentning. Vi tilbyder desuden levering direkte til byggepladsen, værkstedet eller din private bopæl – uanset om lokationen er beliggende i København eller et andet sted på Sjælland. 

Book en container lige her på siden eller kontakt os på tlf. +45 22 28 98 78 eller mail info@ec-maskinudlejning.dk, hvis du vil høre mere om muligheden for leje af containerne. I de fleste tilfælde kan vi levere containeren til dig allerede få dage efter, du har lagt bestillingen, og du er altid sikret fornuftige lejevilkår og gode priser her hos EC Maskinudlejning.